Lymfedrænage

Nyheder og aktiviteter

Introduktionsaftener

Kom og få introduktion til lymfedrænage og uddannelsen til terapeut. Du vil ligeledes få mulighed for at øve selvbehandling af halsen.

Tilmelding nødvendig på erna@sundhedsoasen.dk eller 22269551 senest en uge før.

Herlev: Efter aftale.

Silkeborg/Viborg: Efter aftale.

Lymfeyogaprogrammer til hævelser og lymfødem

Jeg synes, at der har manglet et yogaprogram, med øvelser, der alle har det til fælles, at de er effektive til at fjerne ophobet væske og som samtidig indeholder alle yogaens andre gode genskaber. Så nu er den her

Hæftet er opdelt i indledende skulderøvelser og åndedrætsøvelser, som anbefales til alle. Herefter to afsnit med fokus på hhv. arm-hævelser/lymfødem og ben-hævelser/lymfødem. Så er der et program for benlymfødem med bandage, som også kan bruges, hvis man synes, at det første program til ben er lidt i den svære ende. Endelig er der afsluttende afspænding.

Hæftet er på 36 sider i A4 størrelse på mat glittet papir Hæftet koster 50 kr + forsendelse Forsendelse 1 stk. 40 kr. 2 - 10 stk 60 kr. 11 - 25 stk 70 kr. Bestil på erna@sundhedsoasen.dk..

Skrevet om lymfedrænage

Magasinet Liv og Sjæl har i august 2016 skrevet denne artikke om lymfedrænage.

Artikel fra bladet Zoneconnection.

Online magasinet www.kvindeguiden.dk har i maj 2014 skrevet en artikel om lymfedrænage.

Magasinet Nyt Aspekt har i januar 2014-nummeret skrevet en artikel om lymfedrænage, hvor der både er lidt om fortid og fremtid og om, hvordan det virker.

Skulderøvelser

Ved væskeophobninger og ødemer er disse skulderøvelser vigtige og fremmende for væskens tilbageløb. Al lymfevæsken skal op igennem kroppen og ind i blodkredsløbet lige under kravebenene. Spændinger i skulderområdet, kan vanskeliggøre dette tilbageløb.

Download siden og lav øvelserne. God fornøjelse.

Gamle nyheder

Helsam-messe i Vejle

Helsam holder messe på Munkebjerg Hotel i Vejle, lørdag og søndag den 16. og 17. september 2017.

Jeg er en af 4 behandlere, der tilbyder deltagerne prøvebehandlinger, så kom forbi og få en prøvebehandling på lymfedrænage og kosmetisk ansigtslymfedrænage.

På messen udstilles alverdens helsekost mv. se på www.helsam.dk, og der er en del interessante foredrag.

Helsam-messe i Vejle

Helsam holder messe på Munkebjerg Hotel i Vejle, lørdag og søndag den 12. og 13. september 2015.

Jeg er en af 4 behandlere, der tilbyder deltagerne prøvebehandlinger, så kom forbi og få en prøvebehandling på lymfedrænage.

På messen udstilles alverdens helsekost mv. se på www.helsam.dk, og der er en del interessante foredrag.

Nye Yogakurser - Lymfeyoga hos FOF i Herlev

Der er 2 hold, et vedrørende armproblemer, og et vedrørende benproblemer. Kurserne er målrettet til folk med lymfødem eller andre problemer med væskeophobninger i arme eller ben.

Vi bruger både yoga-, åndedræt-, venepumpe- og afspændingsøvelser. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser, der er velegnede til at styrke vore to væskesystemer - blodkredsløb og lymfesystem.

Kurserne ligger på tirsdage og afholdes i Herlev, med start i september.

Yoga tilrettet folk med problemer i benene

Holdet er tilrettet folk med kredsløbsproblemer/væskeophobninger med særlig vægt på problemer i benene. Der arbejdes med både yoga-, åndedræts-, venepumpe- og afspændingsøvelser, som styrker vores to væskesystemer - kredsløb og lymfesystem.

Holdet starter den 4. februar kl 16.30 til 18.00. Det foregår på Herlev Bygade 30, 2730 Herlev. Afholdes af FOF Københavns omegn og har nr. 13597.

Jeg er underviser og tager udgangspunkt i det yogaprogram de brugte i behandlingen på lymfødemklinikken i Indien.

Sund Livsstil i Øksnehallen 2013

"Lymfens Verden" - Skolen for lymfedrænage er med på Messen Sund Livsstil i Øksnehallen den 27. - 29. september. Stand nr 411. Kom forbi og få en prøvebehandling og en snak om uddannelsen. Rabatbilletter tilsendes ved henvendelse på mail: erna@sundhedsoasen.dk.

Helsam messe 2013

Vi er på Helsam messen på Munkebjerg Hotel ved Vejle den 14. og 15. september, hvor vi giver prøvebehandlinger. Kig ned til os i kælderen, hvis I kommer forbi.

Sund Livsstil i Aarhus

"Lymfens Verden" skolen for lymfedrænage er med på messen Sund Livsstil i Aarhus Scandinavian Congress Center den 1. til 3. marts 2013, stand nr 19. Kom forbi og få en prøvebehandling og en snak om uddannelsen. Gratis gæstekort kan printes her.

Sund Livsstil i Øksnehallen 2012

"Lymfens Verden" - Skolen for lymfedrænage er med på Messen Sund Livsstil i Øksnehallen den 28. - 30. september. Stand nr 411. Kom forbi og få en prøvebehandling og en snak om uddannelsen.

Introduktion til lymfedrænage og terapeutuddannelse

Tirsdag den 11. september kl 19.00 holdes der introduktion til lymfedrænagebehandling og om uddannelsen til terapeut. Mødet afholdes i Herlev. Nærmere oplysninger følger senere. Tilmelding på erna@sundhedsoasen.dk.

Prøvebehandlinger i Viborg

Lørdag den 1. september er jeg på Det Gamle Apotek, Nytorv 3 hvor jeg giver prøvebehandlinger fra kl 10 til 15. Det koster 100 kr at deltage, og der er en række forskellige behandlere, man kan få prøvebehandling hos i løbet af dagen. Se www.detgamleapothek.dk.